Østre Gasværk

Østre Gasværk Teater eller Østre Gasværk har til huse i det nedlagte Østre Gasværk på Østerbro i København. Teatersalen ligger i den runde murskal, der indtil 1979 husede den gamle gastank. Teatret har et af Københavns mest storslåede teaterrum. Thomas Bay, kreativ leder på Green Day:American Idiot udtaler:

For en musik- og teaternørd som mig er Østre Gasværk klart den fedeste venue i Danmark. Det er et sted, man drømmer om at skabe musicals i. Og særligt til ”American Idiot”, for den rå sal i gasbeholderen gør det muligt at opføre en rockkoncert i de helt rigtige rammer i Benjamin la Cours visionære og industrielle scenografi. Så der er virkelig potentiale til at få musical, teater, livemusik og publikums begejstring til at gå op i en højere enhed. Nu kommer amerikansk punkrock til dansk musical, og planen er at skabe en festivaloplevelse, der blæser publikum bagover.”

Spilleperiode

26. juni 2021 – 22. august 2021

Forestillingen varer 1 time og 35 minutter uden pause og spilles på engelsk.

Spilledage
Torsdag kl. 19.30 (udvalgte dage)
Fredag kl. 18.00 og 21.30
Lørdag kl. 18.00 og 21.30 (udvalgte dage)
Søndag kl. 15.00

Covid-19 Information

Østre Gasværk følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer tæt, og gør alt, hvad de kan, for at publikum skal føler sig trygge, når I går i teatret.

Du kan læse meget mere om forholdreglerne her.

Forplejning

Østre Gasværks hyggelige bar åbner altid en time før forestillingen, hvor det venlige personale står klar til at skænke dig et glas vin, en fadøl, lækre sodavand, drinks eller en kop kaffe. Hertil kan du købe nødder, lakrids og chokolade.

Derudover er der masser af hyggelige og gode restauranter i lokalområdet, hvor det er muligt at nyde en god middag inden forestillingen.

Parkering

Parkering Østre Gasværk Teater har fået ny parkeringsplads. Der er nu indkørsel til den nye parkeringsplads fra Østerbrogade via Sionsgade. Der er stadig fri parkering på denne parkeringsplads for dig som teatergæst. Bemærk, at det fra 26. oktober ikke længere er muligt at parkere i Nyborggade.

Parkering: Østre Gasværk Teater, Sionsgade 15, 2100 København Ø.

Se kort
KØB BILLET
Pressemeddelelser

DANSK MUSICAL SMIDER DE PÆNE MANERER OG INVITERER TIL AMERIKANSK PUNKROCK I ØSTRE GASVÆRK

Mens hele verden er lagt ned af restriktioner, forsamlingsforbud og utryghed på grund af covid-19, har musicalproducenten Heltemus kastet sig over opsætningen af det amerikanske punkrockband Green Days ikoniske konceptalbum American Idiot fra 2004. Læs mere

Pressekontakt

Anna Thygesen
WeDo Communication
Mobil: 2215 1745